Web Analytics Made Easy - Statcounter

واردات ماشین‌آلات معدنی همچنان باوجود سخت‌گیری های وزارت صمت، همچنان ادامه دارد؛ درحالی که به گفته عضو کمیسیون صنایع مجلس، اگر قرار بر واردات است، باید از سوی شرکت‌های ذی‌صلاح صورت گیرد.

گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اعظم ذوالفقاری منظری؛ * چالش میان واردکنندگان ماشین‌آلات معدنی و هپکو، به عنوان قدیمی‌ترین تولیدکننده داخلی این دستگاه‌ها، بر سر واردات همچنان ادامه دارد و معدنی‌ها درحالیکه مشغول واردات این دستگاه‌ها هستند، به طور مداوم از معایب سخت‌گیری‌های اخیر وزارت صنعت، معدن و تجارت بر واردات، خبر می‌زنند و مصاحبه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنان حتی بر سر تعرفه واردات هم ان قلت می‌آورند.

 

نکته مهم این است که دستگاه‌هایی وارد می‌شود که داخل کشور مشابه آن تولید می‌شود. در آخرین مورد از فیلم‌های ارسالی به خبرگزاری دانشجو، یک دستگاه بیل زنجیری ۴۰۰ PC کوماتسو بود که هم اکنون همین دستگاه در خط تولید هپکو درحال تولید است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   علی‌اکبر کریمی، عضو کمیسیون صنایع و نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار ما تاکید می‌کند که اصل حمایت از صنایع داخلی در مسأله واردات، ارجحیت دارد و در صورتی باید سراغ واردات برویم که بیشتر از ظرفیت داخل، به این دستگاه‌ها نیاز وجود داشته باشد.   کریمی با اشاره به اینکه تقاضا برای ماشین‌آلات راه و شهرسازی و معادن بالا نیست، می‌گوید: حوزه واردات ماشین آلات معدنی به خصوص ماشین آلات مستعمل، مرکز فساد شده و کار به سندسازی هم کشیده شده است. این ماشین‌آلات در سال‌های گذشته صرفا توسط سودجویان وارد می‌شد که صرفا به فکر منافع خود بوده‌اند.   بیشتر بخوانید: احتمال تعیین تعرفه ۱ درصد برای ماشین آلات صنعتی / تجهیزات وارداتی برای تولید در هپکو با ۱۰ درصد تعرفه وارد می‌شود! خنجر فعالان معدنی بر پیکر تولید داخل /چرا معدن کاران به واردات ماشین آلات اصرار دارند؟ خداحافظی کارگران هپکو از رئیس جمهور با شعار «رئیسی دوستت داریم» / افتتاح بزرگترین کارخانه تولید پنل خورشیدی کشور در استان مرکزی چوب مافیای واردات لای چرخ تولید / تولید از طریق گرفتن سفارش برای هپکو خطرناک و شکننده است رئیسی: هپکو باید با ۳ برابر ظرفیت فعلی کار کند / اجازه واردات محصولات تولیدداخل را نمی‌دهیم   او تاکید می‌کند: اگر قرار است ماشین آلاتی وارد شود این کار باید توسط واردکنندکان ذی صلاح که توانایی پشتیبانی آن را دارند انجام شود که همراه با انتقال تکنولوژی و فناوری نیز باشد.   در فیلم زیر مشروح اظهارات کریمی را می‌بینید:   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرونده هپکو واردات ماشین آلات معدنی وزارت صمت واردات ماشین آلات ماشین آلات معدنی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۵۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • گزارش واردات ۳۷۳ شرکت تولیدی و واردکننده دارو
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • جمعه، آخرین مهلت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ در قزوین
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • آیفون تاشو به زودی روی خط تولید قرار می‌گیرد/ عکس
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین