Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس کمیسیون صنایع مجلس گفت: باید شرکت آذراب به مالک و سهامدار ذی‌صلاح منتقل شود. - اخبار استانها -

علی‌اکبر کریمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، در حاشیه بازدید رئیس جمهور از هپکو و آذرآب در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت شرکت آذراب اظهار داشت: با توجه به مشکلات جدی که در شرکت آذراب از بابت سهامدار عمده این شرکت که بانک کشاورزی بود، وجود داشت و عملاً این بانک صلاحیت فنی و تخصصی برای اداره چنین صنعت و شرکتی را نداشت پیگیری‌های زیادی در مدت سال‌های گذشته توسط بنده انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید شرکت آذراب به مالک و سهامدار ذی‌صلاحی منتقل شود و در همین راستا پیرو مکاتبه‌ای که بنده در دی ماه سال گذشته با معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس جمهور داشتم تقاضا دادیم که سهام بانک کشاورزی از شرکت آذراب به شرکت مپنا منتقل شود.

بیست و نهمین سفر استانی دولت| بازدید آیت‌الله رئیسی از آذرآب و هپکوی اراک / صنایع سنگین استان مرکزی نماد اعتماد به نفس و غرور ملی + فیلمامام جمعه اراک: هپکو، آذرآب و ماشین‌سازی اولویت سفر هیئت دولت باشد/ برای شرکت آذرآب خون‌دل‌ها خورده شد

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شرکت مپنا بزرگترین شرکت کشور در صنایع نیروگاهی است و تجربه بسیار موفقی از سهامداری این شرکت در شرکت واگن‌پارس داریم و حضور مپنا در واگن‌پارس سبب رونق، افزایش تولید و افزایش سطح رضایت کارکنان شریف این شرکت شد.

کریمی تصریح کرد: امیدواریم با اجابت این درخواست و دستور مساعد رئیس جمهور در سفر امروز به اراک شاهد این تحول باشیم که سهم شرکت آذراب از بانک کشاورزی به شرکت مپنا منتقل شود و با حضور شرکت مپنا شاهد رونق تولید و افزایش اشتغال در شرکت آذراب باشیم.

انتهای پیام/713/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت هپکو اراک شرکت هپکو اراک شرکت آذراب رئیس جمهور منتقل شود شرکت مپنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۹۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟

حسین‌محمد صالحی‌دارانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تاثیر توجه به اقتصاد دانش‌بنیان در تحقق شعار سال گفت:مردمی‌سازی اقتصاد و خروج دولت از وضعیت بنگاه‌داری و تبدیل‌شدن به بخش رگولاتور اقتصاد کشور، مهم‌ترین مزیت تحقق مشارکت مردم در جهش تولید است.

راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همواره بر این مسئله تاکید شده که اقتصاد دانش‌بنیان یک اقتصاد مردمی است و راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد.

جهش تولید با دانش‌بنیان‌شدن در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ

این نماینده مجلس در ادامه بیان کرد: تحقق مشارکت مردم در تولید نیازمند توجه به اقتصاد دانش‌بنیان است. باید زمینه برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان را در کشور فراهم کنیم، زیرا مسیر اصلی تحقق مشارکت مردم در جهش تولید، دو مسیر افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان متشکل از نخبگانی هستند که اقدام به تولید دانش و فناوری متناسب با دانش و تکنولوژی روز دنیا می‌کنند و به این وسیله ما را از وابستگی به کشور‌های خارجی و واردات تجهیزات راهبردی بی‌نیاز می‌کنند و به این وسیله می‌توان از خروج ارز هم از کشور جلوگیری کرد.

صالحی‌دارانی ادامه داد: در شعار سال‌های گذشته هم رشد تولید و توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان مورد تاکید رهبری بود و بر همین اساس هم برای رونق بهتر شرکت‌های دانش‌بنیان مجلس قانون جهش تولید دانش‌بنیان را مصوب کرد.

ادامه مشکلات در مسیر اعطای مجوز‌ها

وی در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر ما همچنان در روند اعطای مجوز‌ها با مشکل رو‌به‌رو بوده و بروکراسی اداری گسترده در کشور ما خیلی آزاردهنده است، باید این مسیر صعب‌العبور موجود بر سر راه شرکت‌های دانش‌بنیان را تسهیل کرد.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: دستگاه‌ها باید این روند پیچیده را برای تسهیل در مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان روان کنند تا این شرکت‌ها بتوانند رشد کنند و موانع زیاد در مسیر فعالیت آنها از بین برود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها توضیح داد: وقتی فرد یا افرادی بخواهند فعالیتی را آغاز کنند باید حداقل از ۱۴ ارگان یا دستگاه‌ها مجوز بگیرد. در این مسیر ممکن است برخی از نهاد‌ها یا دستگاه‌ها با اعطای مجوز آنها مخالفت کنند و هر تصمیمی گرفته شود تا تولید رونق بگیرد با این رویه یه بن بست می‌خورد.

این نماینده مجلس یازدهم گفت: لازم است که در این مسیر بسیار بیشتر از قبل و با ورود بیشتر صنایع، نهضت تولید بار اول با جدیت بیشتر و حمایت بیشتر تداوم یابد تا شاهد نسل چهارم معاونت علمی با محوریت افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی در سال جهش تولید با مشارکت مردم باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس مشخص شد