Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، انتخاب ناظرین مجلس یازدهم در اجلاسیه دوم در جلسه علنی امروز (چهار‌شنبه 5 خرداد 1400) برگزار شد.

حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده محلات با 141 رای، سید نظام الدین موسوی نماینده تهران با 156 رای و محسن پیرهادی نماینده تهران با 189 رای نمایندگان مجلس به عنوان ناظرین مجلس یازدهم در اجلاسیه دوم انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدحسین فرهنگی نماینده تبریز، علی رضایی نماینده کنگاور، علیرضا سلیمی نماینده محلات، سید نظام الدین موسوی نماینده تهران، محسن پیرهادی نماینده تهران داوطلبین انتخاب ناظرین مجلس در اجلاسیه دوم بودند.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایندگان مجلس هیات رئیسه مجلس ناظرین هیات رئیسه مجلس اجلاسیه دوم مجلس یازدهم اجلاسیه دوم نماینده تهران ناظرین مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۸۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موسوی: رابطه استیضاح وزیر صمت با خودروهای فیدلتی اتهام بزرگی به مجلس بود + فیلم

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: همه می‌دانند من منتقد آقای قالیباف بوده‌ام و هم اکنون هستم ولی آقای قالیباف در جریان تفاهم‌نامه برای دریافت خودروی فیدلتی نبود. همچنین فیدلتی‌های برای کارمندان مجلس بوده است نه برای نمایندگان، اما تا جایی که اطلاع دارم حداکثر سه الی چهار نفر از نمایندگان خودروی فیدلتی را دریافت کرده‌اند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ سیدنظام‌الدین موسوی، نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در برنامه بهارستان دوازدهم گفت: طرح اقدام راهبردی برای مقابله با تحریم‌ها مهم‌ترین و اولین طرح جدی مجلس یازدهم بود که طبق فرموده رهبر معظم انقلاب این طرح سیاست خارجی کشور را از سردرگمی خارج کرد.
وی افزود: در حوزه نظارتی نیز بنده و برخی دیگر از همکاران موضوع شرکت هفت تپه را به عنوان یکی از بحران‌های اجتماعی مورد پیگیری قرار دادیم و این بحران را مرتفع کردیم.
موسوی اظهار داشت: مهم‌ترین مسئله‌ای که در مجلس دوازدهم باید آن را تعیین تکلیف کنیم دلار است، متأسفانه اقتصاد ما دلاریزه شده است و همه طرح‌های خوب مجلس یازدهم به همین دلیل مشکل اصلی مردم را مرتفع نمی‌کند.
وی در همین رابطه تصریح کرد: بی ثباتی در معیشت و اقتصاد مردم مسئله است و این مسئله باید با یک تصمیم بزرگ حل شود، بنظر ما راهکار حل این مسئله جدا کردن بند ناف اقتصاد کشور از دلار است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


موسوی گفت: بسیاری از افراد و بنگاه‌های اقتصادی از موضوع دلارزدایی متضرر می‌شوند، زیرا تثبیت بازار ارز ضرر و ضربه مهلکی به این افراد و بنگاه‌ها است. منظور ما از دلارزدایی این نیست که دلار به طور کلی از عرصه اقتصاد حذف شود، برخی از محور‌های جدید اقتصادی جهانی مانند کشور‌های بریکس می‌توانند دلار را کنار بگذارند.
وی افزود: مسئله اصلی ما مبادلات خارجی با دلار نیست، بلکه دلاریزه شدن اقتصاد در داخل کشور است، برخی موارد در داخلی کشور هیچ ارتباطی با دلار ندارد، اما دلار برای آن‌ها شاخص تغییر شده است..

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


موسوی در رابطه با موضوع دریافت خودرو‌های فیدلتی توسط برخی نمایندگان مجلس گفت: ماجرای خودرو‌های فیدلتی از جایی شروع شد که نماینده اعلام کرد ماشین‌های شاسی بلندی به برخی نمایندگان داده شده است و رابطه این موضوع با استیضاح وزیر صمت چیست؟ این اتهام بزرگی بود، زیرا دستگاه‌های نظارتی بررسی‌های مختلفی انجام دادند و مشخص شد هیچ ارتباطی بین این دو وجود ندارد و اولین کسی هم که این اتهام را تکذیب کرد، وزیر صمت وقت بود.
وی در همین رابطه تصریح کرد: تفاهم مجلس با شرکت وارد‌کننده خورد به سال ۱۳۹۹ برمی‌گردد که در آن زمان آقای فاطمی امین هنوز به منصب وزارت صمت نرسیده بود..

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


موسوی افزود: همه می‌دانند من منتقد آقای قالیباف بوده‌ام و هم اکنون هستم، ولی آقای قالیباف در جریان تفاهم‌نامه برای دریافت خودروی فیدلتی نبود. همچنین فیدلتی‌های برای کارمندان مجلس بوده است نه برای نمایندگان، اما تا جایی که اطلاع دارم حداکثر سه الی چهار نفر از نمایندگان خودروی فیدلتی را دریافت کرده‌اند.
وی اظهار داشت: نقد مردم به اتفاقی که افتاده است، کاملا وارد است، زیرا در آن برهه مردم برای خرید ماشین به صورت قرعه‌کشی مشکلات عدیده‌ای داشتند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی در ادامه اظهار داشت: اینکه برخی از نمایندگان بیش از حد نطق دارند یا تذکر می‌دهند به این معنا نیست که خیلی موثر هستند، بلکه اثرگذاری معنا و مفهوم متفاوت دارد.

موسوی گفت:روئسای کمیسیون‌ها جلسات بیرونی زیادی دارند که طبیعی است نتوانند خیلی در صحن حضور داشته باشند، بنابراین عدم حضورشان را نباید به منزله کم کاری‌شان دانست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   موسوی با اشاره به بحث صیانت از فضای مجازی گفت: ما در فضای مجازی مشکل حکمرانی فضای مجازی داریم نه فیلترینگ، اینکه سران سه قوه پیج اینستاگرام دارند، اما ایسنتاگرام فیلتر است، یعنی تناقض برای مردم تذکر رهبر انقلاب در خصوص لزوم حفظ وحدت مربوط به مجلس دوازدهم نیست. رهبر انقلاب با اتهام زنی و  تخریب و انتقاد بدون سند مخالف هستند   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مشارکت بالا موجب انتخاب اصلح می‌شود/ آئین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود
  • موسوی: رابطه استیضاح وزیر صمت با خودروهای فیدلتی اتهام بزرگی به مجلس بود + فیلم
  • اجلاسیه شهدای هنرمند استان تهران به میزبانی ری برگزار می شود
  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • حمایت تمام قد یک نماینده مجلس از همایش لاکچری قالیباف/ توقع داشتند نمایندگان به مسافرخانه‌ای در راه آهن بروند؟
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • افشاگری جدید یک نماینده مجلس درباره دریافت خودرو فیدلیتی توسط نمایندگان
  • انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم