Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی رادیو مقاومت، محمدعلی باقری کنی معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در سالروز شهادت سردار سلیمانی در برنامه "سلام سردار" اظهار کرد: شهید سلیمانی به جای آنکه در چشم‌های مرد جا گیرد در قلب مردم جای گرفت. برای یافتن جایگاه نزد مردم نیاز است که به طور عملی پیگیر منافع مردم باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: جنایت شهادت حاج قاسم توسط افرادی انجام شده که جزو اشغالگران عراق هستند و به هیچ ضابطه و قاعده بین‌المللی پایبند نیستند و همه ضوابط معمول بین‌المللی را فقط برای منافع و سیاست‌های خود زیر پا می‌گذارند.
 
باقری ادامه داد: برای آن‌ها انسان و حقوق او اصلا ارزشی ندارد به ویژه اینکه انسان در چارچوب منافع آن‌ها تعریف نشده باشد. از نظر آن‌ها انسان کسی است که یا باید غربی باشد و یا منافع غربی‌ها را دنبال کند و اگر این دو ویژگی را نداشته باشند هیچ هویتی برای انسان قائل نیستند.
 
معاون بین‌الملل قوه قضائیه خاطرنشان کرد: از نظر آمریکائی‌ها اگر انسان با ارزش‌ها و نظرات آن‌ها یکی نباشد پس هیچ ارزشی نخواهد داشت و برای هویت انسانی ارزشی قائل نیستند.
 
دبیر ستاد حقوق بشر بیان کرد: جنایت آمریکائی‌ها جنایت بی‌بدیلی است که یک فرمانده بزرگ که در مبارزه با تروریسم نقش مهمی داشته را مورد هدف قرار داد در حالی که ادعای مبارزه با تروریسم را نیز دارند و این موضوع رسوایی آشکار برای آمریکا بود.
 
وی عنوان کرد: غربی‌ها با بازی با کلمات و مفاهیم برای ایجاد مفاهیم مورد نظر خود تقلب می‌کنند. شهید سلیمانی از این منظر یک مکتب است که دارای دو ویژگی مهم است. ویژگی‌های شخصی ایشان که بسیار بارز است مانند مردم‌داری، شجاعت و از طرفی ویژگی‌های شخصیتی وی که شکل دهنده مکتب سلیمانی است دو عنصر اساسی در ویژگی شخصیتی سردار وجود دارد که به مکتب وی قوام می‌دهد که اخلاص عملی و التزام عملی به ولایت دو عنصر قوام دهنده به مکتب سردار هستند.
 
انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: سردار دلها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۶۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به هنر حکمی در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه درجمع اساتید دانشگاه هنر ایران اظهار کرد: هنر با خیال تلاقی دارد اما فلسفه و ریاضیات با عقل و استدلال سروکار دارد، علوم تجربی نیز شامل حواس، مشاهده و آزمایشگاه به انضمام ریاضیات است.

وی ادامه داد: منبع اصلی هنر حواس ظاهری نیست بلکه تخیل است، تخیل کارش این است که دستاوردهای حواس ظاهری را می‌گیرد و این دستاوردها را ترکیب، تجزیه و خلقِ صورت می‌کند. این صورتِ خیالی ممکن است با زبان ریاضی آمیخته شود مانند دستگاه‌های موسیقی است، نُت‌های موسیقی ایرانی با ریاضیات پیوند دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: مثلاً در هنرهایی مانند هنرهای نمایشی خیال منبع اصلی است ولو اینکه واقعیت را به تصویر بکشند چراکه به موضوع از لحاظ خیالی پروبال می‌دهند.

استاد خسروپناه با بیان اینکه قوام هنر به منبع معرفتی تخیل برمی‌گردد، گفت: اگر کسی سوال کند تخیل در هنر حکمی و هنر غیرحکمی تفاوت دارد؟ باید پاسخ داد که در هنر حکمی تخیل زیر سایه تعقل است چراکه قوام حکمت، عقل است و خرد ناب متشکل از عقل نظری، عملی و معاش و معاد است.

وی ادامه داد: در دنیای غرب، دکارت بر عقل نظری تأکید داشت، کانت عقل عملی را مطرح کرد، ماکس وبر عقل معاش و برنامه‌ریز را مطرح کرد و تاکنون فیلسوفان غربی عقل معاش را در نظر دارند و خبری از عقل معاد نیست. اگر تخیل ذیل سایه عقل نظری باشد هنر دکارتی، ‌ ذیل عقل عملی باشد هنر کانتی و ذیل عقل معاش باشد هنر ماکسی ایجاد می‌شود اما اگر تخیل ذیل خرد ناب شد هنر، حکمی خواهد بود. از طرفی تخیل ذیل تعقل نباشد و ذیل سایه توهم باشد، این هنر نیز غیرعقلانی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: در دانشگاه‌ها، هنر ذیل سنت، مدرن یا پست مدرن تدریس می‌شود اما اگر سراغ هنر حکمی نرویم حتما هنر آسیب خواهد دید، ما در تاریخِ هنر حکمی زندگی می‌کنیم، حکیمان ما ابوعلی سینا و خواجه نصیر الدین طوسی بودند، اکثر سازهای ایرانی زاییده تخیل مبتنی بر حکمت است و این سازها غنای لهوی ندارند. اگر روی این موضوعات کار کنیم دنیا گوش شنوا دارد و آماده شنیدن هنرِ حکمی است.

کد خبر 6100137

دیگر خبرها

  • (ویدئو) لحظه ترور عنصر موساد در مصر
  • ببینید | روایت سردار سلیمانی از علت ردصلاحیت شدن خود در گزینش سپاه
  • ترویج سیره عملی امام رضا (ع) با برنامه های دهه کرامت
  • ضرورت توجه به هنر حکمی در دانشگاه‌ها
  • ضرورت توجه به هنرِ حکمی در دانشگاه‌ها
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • خداوند برای انسان‌ها رستگاری می‌خواهد
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران